Header image

Praktische informatie

De kassa van Zaal Ro Theater is gedurende werkdagen overdag geopend. Telefonisch is de kassa op werkdagen bereikbaar tussen 14.00 en 17.00 uur. Op speeldagen is de kassa ook geopend vanaf twee uur voorafgaand aan de voorstelling.

Voordeelpassen en korting
Bij Zaal Ro Theater kun je natuurlijk de kaart(en) afrekenen met de podiumcadeaukaart. Met de Rotterdampas ontvang je vaak mooie aanbiedingen voor voorstellingen. Studeer je in Rotterdam of heb je een CJP-kaart? Dan kun je bij vrijwel alle voorstellingen gebruik maken van een CJP-tarief. Geen kortingspas, maar toch goedkoop naar de voorstelling? Voor de meeste try-outs geldt een lager tarief. 

Wij bezorgen graag alle bezoekers een leuk verblijf in ons theater. Daarom is het van belang dat iedereen zich aan een aantal regels houdt. Helaas zijn drank en etenswaren niet toegestaan in de zalen. Het geluid van mobiele telefoons moet worden uitgeschakeld en wij verzoeken je mobiele apparaten gedurende de voorstelling even met rust te laten. Als je te laat komt proberen we je na te plaatsen in de zaal, maar dit is niet bij elke voorstelling mogelijk. Na aanvang van de voorstelling is restitutie van reeds gekochte kaarten niet mogelijk. Roken is alleen toegestaan op ons terras. Download hier onze algemene voorwaarden

Ook voor mindervaliden biedt Zaal Ro Theater een prettig verblijf. Helaas is het door de indeling van het gebouw niet mogelijk om je als mindervalide zelfstandig door het gebouw te verplaatsen. Om je verblijf zo goed mogelijk te laten verlopen is het handig om je bezoek telefonisch aan te kondigen bij de kassa. We zorgen dan voor vriendelijke begeleiding door het gebouw. Zaal Ro Theater beschikt over een traplift, mindervalidetoilet en een beperkt aantal rolstoelplaatsen. Helaas beschikt Zaal Ro Theater niet over technische faciliteiten voor slechthorenden. 

Zaal Ro Theater ligt in het culturele centrum van Rotterdam. Via de plattegrond van Google Maps of 9292OV kun je je route bepalen.

Als je de auto parkeert in de Witte de Withstraat/William Boothlaan, houdt er dan rekening mee dat je alleen met 06-parkeren, pin of creditcard kunt betalen. Voor het 06-parkeren in de William Boothlaan kun je gebruik nemen van paalnummer …. U kunt ook parkeren in de nabijgelegen parkeergarage West Blaak (2 minuten lopen).