Header image

Verhuur

Organiseer je een evenement en ben je op zoek naar een creatieve en inspirerende omgeving? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. 

In dit oude hoofdkwartier van het Leger des Heils vergader je waar normaal acteurs repeteren. Op de plek van je congres was de avond ervoor nog een toneelvoorstelling. De unieke en intieme omgeving inspireert je met ongekende creativiteit. Zaal Ro Theater beschikt over een theaterzaal, twee multifunctionele studio's en een gezellige foyer met terras. De combinatie van professionele apparatuur, onze eigen theatertechnici en het theatercafé zorgt altijd voor een perfect omlijst evenement. Onze gezellige foyer met bar is uitermate geschikt om na te praten tijdens een borrel, lunch of diner. In overleg combineren we je activiteit graag met een theaterworkshop of een bezoek aan één van onze voorstellingen.

Zaal Ro Theater bevindt zich midden in het centrum van Rotterdam en wordt omgeven door hotels, musea, galeries en uitgaansgelegenheden. Ons theater is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en ligt op een korte wandeling vanaf het centraal station. In de nabije omgeving bevindt zich voldoende parkeergelegenheid. 

Onze theaterzaal is de thuisbasis voor de (kleine en middenzaal) voorstellingen van huisgezelschap Ro Theater. Het beschikt over een uitstekende akoestiek en alle noodzakelijke theatertechnieken voor vrijwel elk evenement. De theaterzaal is geschikt voor congressen, voorstellingen, vergaderingen, workshops en feesten van 25 t/m 250 personen. 

Zitplaatsen:
vaste theateropstelling met 248 stoelen
met mogelijkheid tot het plaatsen van extra stoelen op het toneel
Licht & Geluid: beschikbaar
Toneel: 14,75 meter breed / 14,40 meter diep / 6 meter hoog

Kleedkamers: ja
Internet: Wifi

Deze grote repetitiestudio is flexibel inzetbaar voor (kleine) voorstellingen en presentaties, vergaderingen, exposities, borrels en bedrijfsfeesten met 25 tot 100 deelnemers. 

Zitplaatsen: 
afbreekbare theateropstelling met 100 stoelen 
Licht & Geluid: beschikbaar
Toneel: .. meter breed / .. meter diep / .. meter hoog
Kleedkamers: ja
Internet: Wifi

De kleine maar lichte repetitiestudio is met name geschikt voor intieme vergaderingen en workshops met 10 tot 50 personen. 

De zeer toegankelijke en gezellige foyer van Zaal Ro Theater is uitermate geschikt voor informele presentaties, borrels en netwerkactiviteiten met maximaal 150 personen.